Boekingen en contact

Wilt u ons boeken voor een kerkdienst of andere activiteit?
Neem dan contact met met ons boekingskantoor via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons repertoire is te horen via het menu 'repertoire'. Daar kunt u van ieder lied een gedeelte beluisteren, is de tekst te lezen en staan de bijzonderheden van het lied vermeld. We proberen het aanbod zo actueel mogelijk te houden. De liederen zijn eigen (live) opnamen van concerten, diensten of komen van eigen CD's.

Ellie LagendijkDoor te luisteren, de tekst te lezen en de bijzonderheden die per lied staat vermeld, kunt u al een goede keuze maken welke liederen er in uw kerk of instelling gezongen kunnen worden.

Ons actuele repertoire is op de website vermeld. maar neem altijd contact op voordat u een definitieve keuze maakt. Voor overleg en voor het plaatsen van een uitnodiging kunt u contact opnemen met ons boekingskantoor. Ellie Lagendijk zal u graag helpen en uw kerk of instelling boeken voor medewerking van Double Sound.

U kunt dat doen door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Powered by PointLink Joomla 2.5 extensions. © Double Sound 2018 - Ad Bijl
Copyright 2013

©