MOOI OPTREDEN IN DE DEVELHOF IN ZWIJNDRECHT - IN 2020 BESTAAT DOUBLE SOUND 50 JAAR - ACTIVITEITEN VOOR JUBILEUMJAAR GESTART - LIED 'PSALM OF DEVOTION' ONTROERD LUISTERAARS - KOM ZINGEN BIJ DOUBLE SOUND EN WORDT LID!!! -

 


Wie zijn wij…

Double Sound is in 1970 opgericht en we zijn dankbaar dat wij al zo veel jaar al zingend het evangelie mogen uitdragen. Double Sound is een gospelkoor dat bestaat uit 29 enthousiaste leden. We treden op in kerken en instellingen en werken mee aan speciale evenementen. We treden op met een live begeleidingsband die bestaat uit piano, fluit en drums. Band en koor staan onder de enthousiaste en professionele leiding van dirigente Zuri Ramírez Velasco.

De liederen zijn geïnspireerd door het Woord van God, de Bijbel en wij willen als Double Sound, naast het gesproken woord, de Boodschap van redding en verlossing zingend naar de mensen brengen. Double Sound verzorgt 10 tot 15 optredens per jaar. We hebben een gevarieerd repertoire met daarin een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Vlotte uptempo liederen maken deel uit van dit repertoire maar ook rustige gedragen liederen.


Ons actuele repertoire is op de website vermeld. maar neem altijd contact op voordat u een definitieve keuze maakt. Voor overleg en voor het plaatsen van een uitnodiging kunt u contact opnemen met ons boekingskantoor. Ellie Lagendijk zal u graag helpen en uw kerk of instelling boeken voor medewerking van Double Sound.

U kunt dat doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ellie

 

© Double Sound 2018 - Design: Ad Bijl in coörporation with A4joomla