MOOI OPTREDEN IN DE DEVELHOF IN ZWIJNDRECHT - IN 2020 BESTAAT DOUBLE SOUND 50 JAAR - ACTIVITEITEN VOOR JUBILEUMJAAR GESTART - LIED 'PSALM OF DEVOTION' ONTROERD LUISTERAARS - KOM ZINGEN BIJ DOUBLE SOUND EN WORDT LID!!! -

 


Wie zijn wij…

Double Sound is in 1970 opgericht en we zijn dankbaar dat wij al zo veel jaar al zingend het evangelie mogen uitdragen. Double Sound is een gospelkoor dat bestaat uit 29 enthousiaste leden. We treden op in kerken en instellingen en werken mee aan speciale evenementen. We treden op met een live begeleidingsband die bestaat uit piano, fluit en drums. Band en koor staan onder de enthousiaste en professionele leiding van dirigente Zuri Ramírez Velasco.

De liederen zijn geïnspireerd door het Woord van God, de Bijbel en wij willen als Double Sound, naast het gesproken woord, de Boodschap van redding en verlossing zingend naar de mensen brengen. Double Sound verzorgt 10 tot 15 optredens per jaar. We hebben een gevarieerd repertoire met daarin een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Vlotte uptempo liederen maken deel uit van dit repertoire maar ook rustige gedragen liederen.


Donateur worden...

We hebben een trouwe groep donateurs die ons financieel ondersteunen en zo meehelpen om DS gezond te houden. In ruil daarvoor ontvangen zij ons verenigingsblad, korting bij onze concerten en op de CD's die wij uitbrengen. Om ook in de toekomst financieel slagvaardig te blijven, zijn we op zoek naar mensen die ons ook op deze manier willen ondersteunen. Meld u aan als donateur van DS en u kunt gebruik maken van de eerder genoemde faciliteiten. Voor meer informatie en aanmelden kunt u een mail sturen naar onze penningmeester.

© Double Sound 2018 - Design: Ad Bijl in coörporation with A4joomla