IN 2020 BESTAAT DOUBLE SOUND 50 JAAR - ACTIVITEITEN VOOR JUBILEUMJAAR GESTART - UITNODIGINGEN OPTREDENS VOOR 2019 STROMEN BINNEN - ANNETTE BIJL 20 JAAR LID VAN DS - DOUBLE SOUND ZINGT TIJDENS KERSTMARKT IN GROTE KERK -

 


Wie zijn wij…

Double Sound is in 1970 opgericht en we zijn dankbaar dat wij al zo veel jaar al zingend het evangelie mogen uitdragen. Double Sound is een gospelkoor dat bestaat uit 33 enthousiaste leden. We treden op in kerken en instellingen en werken mee aan speciale evenementen. We treden op met een live begeleidingsband die bestaat uit piano, fluit en drums. Band en koor staan onder de enthousiaste en professionele leiding van dirigente Zuri Ramírez Velasco.

De liederen zijn geïnspireerd door het Woord van God, de Bijbel en wij willen als Double Sound, naast het gesproken woord, de Boodschap van redding en verlossing zingend naar de mensen brengen. Double Sound verzorgt 10 tot 15 optredens per jaar. We hebben een gevarieerd repertoire met daarin een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Vlotte uptempo liederen maken deel uit van dit repertoire maar ook rustige gedragen liederen.


Nieuwe website

Per 1 november werkt onze oude website niet meer. Verouderde versies op diverse onderdelen van de site moesten vervangen worden om de site werkend te houden.

We hebben ervoor gekozen de hele website opnieuw te bouwen op een nieuwe versie van het platform en onderliggende programmeertalen.

De vertrouwde site in een iets ander jasje, waarmee we weer jaren vooruit kunnen. En als het goed is sneller, veiliger en betrouwbaarder.

Ook is de site nu geschikt voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

© Double Sound 2018 - Design: Ad Bijl in coörporation with A4joomla