DOUBLE SOUND BESTAAT 50 JAAR - ALLE ACTIVITEITEN VOOR JUBILEUMJAAR ZIJN VERSCHOVEN NAAR 2021 - VOORLOPIG TIJDELIJKE REPETITIES IN DE DEVELHOF I.V.M. CORONA VIRUS -

 

50 jaar DS


Wie zijn wij…

Double Sound is in 1970 opgericht en we zijn dankbaar dat wij al 50 jaar al zingend het evangelie mogen uitdragen. Double Sound is een gospelkoor dat bestaat uit 29 enthousiaste leden. We treden op in kerken en instellingen en werken mee aan speciale evenementen. We treden op met een live begeleidingsband die bestaat uit piano, fluit en drums. Band en koor staan onder de enthousiaste en professionele leiding van dirigente Zuri Ramírez Velasco.

De liederen zijn geïnspireerd door het Woord van God, de Bijbel en wij willen als Double Sound, naast het gesproken woord, de Boodschap van redding en verlossing zingend naar de mensen brengen. Double Sound verzorgt 10 tot 15 optredens per jaar. We hebben een gevarieerd repertoire met daarin een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Vlotte uptempo liederen maken deel uit van dit repertoire maar ook rustige gedragen liederen.


Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

© Double Sound 2018 - Design: Ad Bijl in coörporation with A4joomla