--->>> WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE DIRIGENT <<<--- VOORLOPIG GEEN REPETITIES I.V.M. CORONA VIRUS !!! - OPTREDENS GAAN DOOR IN KLEINERE GROEPEN - WIJ ZOEKEN NIEUWE LEDEN OM ONS KOOR TE VERSTERKEN

 

50 jaar DS


Wie zijn wij…

Double Sound is in 1970 opgericht en we zijn dankbaar dat wij al meer dan 50 jaar al zingend het evangelie mogen uitdragen. Double Sound is een gospelkoor dat bestaat uit 25 enthousiaste leden. We treden op in kerken en instellingen en werken mee aan speciale evenementen. We treden op met een live begeleidingsband die bestaat uit piano en dwarsfluit. 

De liederen zijn geïnspireerd door het Woord van God, de Bijbel en wij willen als Double Sound, naast het gesproken woord, de Boodschap van redding en verlossing zingend naar de mensen brengen. Double Sound verzorgt 8 tot 12 optredens per jaar. We hebben een gevarieerd repertoire met daarin een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Vlotte uptempo liederen maken deel uit van dit repertoire maar ook rustige gedragen liederen.

We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent!

Onze vorige dirigent heeft na 14 jaar trouwe dienst afscheid van ons genomen. En daarom zijn we op zoek naar een nieuwe dirirgent. Als je het leuk lijkt om Double Sound te leiden in muziek en zang, neem dan contact op met onze voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kijk vooral rond op deze site dan kan je zien wat we doen en dat we een mooie en gezellige club zijn...


Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

© Double Sound 2018 - Design: Ad Bijl in coörporation with A4joomla