JOLANDA DEN HOUTER IS DE NIEUWE DIRIGENT VAN DS - REPETITIES VERHUIZEN NAAR DE BRON - JUBILEUMCONCERT IN 2022 - REPETITIES VOORTAAN OP DONDERDAG - WIJ ZOEKEN NIEUWE LEDEN OM ONS KOOR TE VERSTERKEN -

 

50 jaar DS


Wie zijn wij…

Double Sound is in 1970 opgericht en we zijn dankbaar dat wij al meer dan 50 jaar al zingend het evangelie mogen uitdragen. Double Sound is een gospelkoor dat bestaat uit 25 enthousiaste leden. We treden op in kerken en instellingen en werken mee aan speciale evenementen. We treden op met een live begeleidingsband die bestaat uit piano en dwarsfluit en staan onder leiding van dirigent Jolanda den Houter.

De liederen zijn geïnspireerd door het Woord van God, de Bijbel en wij willen als Double Sound, naast het gesproken woord, de Boodschap van redding en verlossing zingend naar de mensen brengen. Double Sound verzorgt 8 tot 12 optredens per jaar. We hebben een gevarieerd repertoire met daarin een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Vlotte uptempo liederen maken deel uit van dit repertoire maar ook rustige gedragen liederen.


Corona en repetities

Plusactie   De repetities zijn weer gestart!!! Van 20:00 tot 22:00 in kerkelijk centrum De Bron.

 

  

 


 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

© Double Sound 2018 - Design: Ad Bijl in coörporation with A4joomla